GIGI Kozmetika

Menü
CARBON PEELING KEZELÉS


Forradalmi bőrszépítő innovatív újdonság a kozmetikában.

A carbon peeling kezelés során a lézersugár és az erre kifejlesztett carbon krém (melyet vékony rétegben viszek fel a kezelt területre), csökkenti a pórusok méretét, aknés hegekre, pigmentfoltokra és apróbb ráncokra nyújt megoldást!

A Carbon peel krém apró szemcséi behatolna a pórusokba, ahol a lézer energiája elnyelődik, ezzel mintegy megtisztítja és csökkenti a gyulladást.
Hosszútávon stimulálja a pórusok falát, amely összezsugorodik.

A rendszeres, kúraszerű kezelések csökkentik az aknés hegek kialakulását, egyenletes pigmentációt eredményeznek a gyulladt, aknés elváltozások helyén.

Tisztítja a pórusokat és szép, egységes színű bőrt eredményez.


VIDEO ITT!


Mire nyújt megoldást?

A problémás bőr mindig nagy kihívást jelent egy kozmetikus életében és mindig arra törekszem, hogy megoldást nyújtsak a tini és a felnőtt vendégeimnek.

A következő video szemlélteti, hogy a lézer hogyan hat az arcbőrre.

VIDEO ITT!


Mire is jó ez a kezelés?

Zsíros bőrre:
Az arcbőrre felhelyezett carbon krém a kezelés közben teljesen eltűnik. A szén részecskék a lézerfény találkozása közben "felrobbannak", behatolnak a pórusokba és ott fejti ki a gyulladáscsökkentő és a faggyúmirigy szabályzó hatását.

Azonnali hatásként a pórusok mérete csökken! Az arcbőr sima, egyenletes felszínű lesz. Finom hámlás követi a kezelést ezzel elősegítve a bőr megújulását.Normál, száraz bőrre:
A carbon peeling rendszeres használata normál bőrű vendégek esetében kollagén stimuláló, regeneráló és a bőr rugalmasságát biztosító!
Csökkenti a hegesedéssel járó aknék kialakulását , kialakítva az egészséges szaruképzést.


Kezelés, utókezelés

A kezelést bőrtípusak megfelelő szappan mentes szappannal lemosom. Aztán egy enzim peelinggel pár perces masszázst végzek.

Ezek után felkerül a kezelt területre a carbon gél és megkezdem a kezelést.

A kezelés maximum 30percet vesz igénybe. Utána nyugtató pakolást teszek fel és fényvédelemről gondoskodom. Ezt a vendégnek is be kell tartani!

A kezelések után enyhe bőrpír keletkezhet.

A kezeléseket heti 1x kell elvégezni 1hónapon keresztül. Tehát 4alkalom. Majd 2hét szünet és ismét lehet folytatni a kezelést (3szor 1hónapig biztosan) majd a fenntartó kezeléseket 2-3havonta célszerű megismételni.


Ellenjavallatok...

Fokozott fényérzékenység (allergia), illetve fényérzékenyítő gyógyszerek (masszív szedése) pl : retinoidok, barbiturátok, béta-blokkolók, non-szteroid gyulladáscsökkentők )esetén

tovább >>JOGVÉDELEM
- 2011.07.26.

A www.gigibeautyszalon.shp.hu honlapon található tartalmak ( szövegelemek, képek...) EGYEDI TARTALMAK, és mindennemű hasznosítási jogokkal a www.gigibeautyszalon.shp.hu oldal rendelkezik!
Dunakeszi, Szent István út 86