GIGI Kozmetika

Menü
ESTER C - C vitamin a bőrnek!


A GIGI egy fantasztikus, új termékcsaládot fejlesztett ki a legidőszerűbb igényekre, egy szépség vitaminbomba formájában.

A sápadt, fakó, pigmentált, száraz, érzékeny, kivörösödő, vagy indokolatlanul zsíros bőr károsodásokról, vitamin-, ásványi anyag-, aminosav hiányról árulkodik.

Ezeket az anyagokat általában táplálék útján próbáljuk szervezetünkbe bevinni. A táplálék útján bevitt hatóanyagok legnagyobb százalékát szervezetünk többnyire működése fenntartására hasznosítja, nagyon kis százalékban jutnak el bőrünkig.

Ennek a problémának a megoldására fejlesztette ki a GIGI az Ester C termékcsaládját, amely közvetlenül a bőrbe viszi be rendkívül nagy hatékonysággal vitaminokat, ásványi anyagokat, aminosavakat.

Hatóanyagai helyreállítják a bőr egészséges működését, kijavítják sérüléseit, felerősítik természetes védekezőképességét.

Nagyon széles körben ajánlom a termékeket, hiszen palettája a szeborreás bőrtől kezdve, az anti-aging kúrákat folytatókon át, az időskor pigmentfoltokkal küzdőkig mindenkinek kiváló megoldás lesz, személyre szabott kezelésekkel és házi ápolással.

A kabin termékkel bőrmegújító, hámlasztó kúrákat vagy egy-egy frissítő-, fiatalító vagy vitaminfeltöltő kezelést tudunk végezni.

Az otthoni ápolásra kínált termékek rendszeres használatával páciensem szinten tarthatja bőre vitaminkészletét, illetve a kabinban elvégzett kezelések eredményét.


Kozmetikámban folytatott kezelés kúraszerűen történik! 10-14 naponta 4-6 kezelést kell a tökéletes eredmény eléréséért megcsinálni!

Kezelés menete

1. fázis

Ezt a kezelést 15%-os mandulasavval végzem ami érzékeny bőrökre is kiváló! A kezelést egész évben lehet végezni, természetesen magas fényvédő használata mellett!
Relaxáló kezelés érzékeny, pigmentált, fakó bőrökre!


- Ester C lágy tiszító szappan
- Ester C professzionális rizspeeling szalicilsavval
- 15%-os mandulasav peeling (15%mandulasavat és C vitamint tartalmazó peeling oldat. Javítja a bőr anyagcseréjét és elősegíti a bőr minden rétegében a regenerációs folyamatokat.
- a sav semlegesítése
- 20perces Bioplazma krémmel végzett masszázs
- E-vitaminos krém pakolás
- Ester C szérum bemaszírozása
- Ha reggel végzem a kezelést akkor Ester C hidratáló krém bemaszírozása amibiben 20as fényvédő van
- Ha este végzem a kezelést akkor C&A tápláló krémet teszek fel
- Otthoni ápolásra nappalra Bioplazma CCC krémet ajánlok és
Éjszakára Bioplazma tápláló krémet

Az optimális eredmény érdekében ezt a kezelést 3X el kell végezni 10napos időközönként, majd jön a 2.es fázis.2.es fázis

Ezt a kezelést 2%-os szalicilsavval és 13%-os mandulasav keverékével a bőr kiegyensúlyozására és megújítására használom. Alkalmas még zsíros bőrök kezelésére is!

- Ester C tisztító szappan
- Ester C professzionális rizs peeling
- Ester C Mandula- és szalicilsav ( 13% mandulasavat és 2% szalicilsavat tartalmazó peeling oldat. A bőr mélyebb rétegeibe is behatoló peeling oldat. Eltávolítja az elhalt hámsejteket, megújítja a bőrt, azonnal látható javulást eredményez a bőrképen.
- semlegesítem a savat
- Bioplazma masszázskrémmel 20perces masszázs
- E vitaminos krémpakolás
- Ester C szérum bemaszírozása
- Ha reggel végzem a kezelést akkor napközbeni ápolásra Ester C hidratálót használok ami 20-as fényvédőt tartalmaz
- Ha este végzem a kezelést akkor C&A tápláló krémet kenek fel.
- Otthonra másnap Bioplazma CCC krém ajánlott, éjszakára
Bioplazma tápláló krém

Az optimális eredmény érdekében ezt a kezelést 3X el kell végezni 10napos időközönként, majd jön a 3-as fázis.3-as fázis

Ezt a kezelést Mandulasav koktél peelinggel végzem.
A kezelést csak délután vagy este végzem!
A kezelés után 12órával TILOS a kezelt felületet lemosni!
A bőr erőteljes hámlásnak fog indulni a kezelés után 48órával és 3-5napig fog tartani!


- Ester C tisztító szappan
- Ester C professzionális rizs peeling szalicilsavval
- zsírtalanítom a kezelt felületet
- Ester C Mandula koktél peeling (mandula savat, alfa- és béta-hidoxisavat és sütőtök kivonatot tartalmaz. Megújítja a bőr textúráját, javítja funkcióit.)
- Ester C helyreállító maszk
- Ester C éjszakai bőrmegújító krém
- Otthoni használatra lágy emulziókat, szérumokat és éjszakára a bőrmegújító krémet kell használniA peeling sorozatot évente ajánlom megismételni!


Dunakeszi, Szent István út 86