GIGI Kozmetika

Menü


A kozmetikusát senki sem válogatja szívesen, de ha már erre a lépésre szánja el magát valaki akkor a kölcsönös jó viszonyért mindkét félnek tennie kell.

Mostmár nagyon kevesen "ugranak be" a kozmetikushoz , mert a jó kozmetikus így nem tud vállalni vendéget. A jó kozmetikushoz előzőleg időpontot kell kérni mert nincsen ideje két vendég közé bepréselni még egy harmadikat mert akkor mindhárom vendég kárára megy a kezelés.

A kozmetikus kiválasztása bizalmi kérdés. Így szívesebben fogadjuk meg szomszédasszonyunk, barátnőnk tanácsát és egy jó kozmetikushoz szívesebben utazunk egy picit többet is.Mit várj el a kozmetikusodtól?

- Mostmár a legtöbb kozmetika egyszerre csak egy vendéggel foglalkozik.

ÉN IS!

Szalonomban nincsen zavaró hajszárító, pletykálkodó hölgyek a műkörmös asztalnál és csakis egyetlen egy kozmetikai ágy van ahol várom a szépülni és kikapcsolódni vágyó vendégeimet.

- Arckezelésnél MINDIG tiszta kezelőruhát és hajpántot adok! Ez egy alapfeltétel a kozmetikámban a higiéniát figyelembe véve! Nincsen zavaró pulcsi és melltartó a kezelések alatt.

- Gyantázásnál minden vendég papírlepedőt kap amire felfekszik. Nincsen fertőtlenítgetés (ami vagy sikerül vagy nem) minden vendégnél hanem egyszer használatos papírlepedő van!

- Minden látogatásnál megvizsgálom a bőrödet, nem csak az első találkozásnál. Mindig az adott bőrproblémához nyújtok segítséget!

- Figyelembe veszem étkezési szokásaidat, esetleges gyógyszerszedésedet. A kezelés előtt átbeszélem veled,hogy milyen kezelést fogok végezni és minden lépésnél tájékoztatlak,hogy éppen milyen hatóanyagokat használok.

- Teával, kávéval megkínállak és mindig illóolajat párologtatok a jobb közérzetért.


Mit vár el a Kozmetikus?

- Legyél pontos! Egy jó kozmetikus napja percre be van programozva. Nem várhatod el ha te késel akkor a többi vendég idejéből csípjek le.
Természetesen ha én csúszok akkor a te kezelésed nem lesz összecsapva!

- Mondd el ha a régi kozmetikusodnál voltak rossz emlékeid, mi az amit szeretnél és mi az amit nem. Mondd el ha babát vársz esetleg valami betegségben szenvedsz, esetleg herpeszed van, mert ne veszélyeztessük a többi vendég és a kozmetikus egészségét.

- Hívj fel ha nem tudsz eljönni a megbeszélt kezelésre minimum 24órával előtte, mert lehet éppen a te időpontodra szeretne valaki eljönni és ha nem jössz és nem is jelzed akkor az a pár óra nekem anyagi kiesés.
Szívvel-lélekkel végzem de akkor is ez a munkám!

Annak ellenére, hogy jelzem sms-ben a következő időpontját, sajnos így is sokszor előfordult már, hogy lemondás nélkül nem jön el valaki, vagy aznap mondja le, amikor már jönnie kéne.

Ez borzaszó kellemetlen, mert ilyen hirtelen már nem tudom az üres időpontot betölteni, sokszor minden igyekezetem ellenére sem.

Remélem, mindenki megérti, de a jövőben ha valaki lemondás nélkül nem jön el a kozmetikába a megbeszélt időpontra, csak úgy kaphat következő időpontot ha előtte eljuttatja a beírt kezelés árának 100% -át!

Természetesen ha valaki felhív és betegség miatt mondja le, rá nem vonatkozik.

Tiszteljük, becsüljük meg egymást!tovább >>JOGVÉDELEM
- 2011.07.26.

A www.gigibeautyszalon.shp.hu honlapon található tartalmak ( szövegelemek, képek...) EGYEDI TARTALMAK, és mindennemű hasznosítási jogokkal a www.gigibeautyszalon.shp.hu oldal rendelkezik!
Dunakeszi, Szent István út 86