GIGI Kozmetika

Menü
Végleges szőrtelenítés SHP technológiával


Az SHR rövidítés az angol „Super Hair Removal" ('Szuper szőreltávolítás') kifejezés rövidítése.
Ez a technológia egy olyan végleges szőrtelenítési módszert jelöl, amellyel szinte tökéletesen fájdalommentesen, és gyorsan szabadulhatunk meg a felesleges szőrzettől.

Az SHR technológiás végleges szőrtelenítés különlegessége, hogy egyszerre alkalmazza a pulzáló fény (IPL) és a lézer erejét.

Az SHR gép intenzíven pulzáló fénye célzottan felhevíti a szőrszálakat, ennek következtében azok növekedési zónája feloldódik. A kezelés során úgynevezett fototermolízis megy végbe, vagyis kizárólag a megfelelő terület, a szőrszál melegszik fel, a többi bőrrész érintetlen marad.

Az SHR IPL végleges szőrtelenítő eljárása az összes bőrfelszínen alkalmazható.

A villanófény segítségével csak az aktív növekedési fázisban lévő szőrszálakat lehet eltávolítani, ezért a kezelést néhányszor meg kell ismételni, hogy a különböző növekedési fázisban lévő szőrszálak is távozzanak. A teljes végleges szőrtelenítés körülbelül 6-8 hetes kezeléssorozat eredménye, de az arcon akár már 4 hét alatt is látványos lehet az eredmény.Mik a teendők a kezelés előtt és után?

- A kezelendő felületet 24 órával a végleges szőrtelenítés előtt le kell borotválni.

- A végleges szőrtelenítés után legalább 3 hétig ne napozzunk, ne ússzunk, és ne menjünk szoláriumba.

- Az SHR kezelés előtt biztonsági okokból jobb nem a napra menni. A leégett bőr nem kezelhető!

- A kezelések előtt 2 héttel nem szabad gépi epilálást végezni és a gyantázás is tilos.

- A kezelést megelőző 1 hétben kerüljük a szőkítést!

- A végleges szőrtelenítés után enyhe napégés-szerű érzet jelentkezhet. Ez általában 1-2 napon belül elmúlik, de előfordulhat, hogy kis kellemetlenséget még a 3. napon is tapasztalunk. Ezen segíthetünk, ha óránként 15 percre jégakkut, hideg borogatást, hűsítő aloe vera zselét teszünk a kezelt felületre.

- Az első két napban 1%-os hydrocortisone krémmel segíthetjük a gyógyulást. 12 óránként alkalmazzuk. A két nap letelte után normál hidratáló krémmel ápoljuk a kezelt felületet.

- A kezelés után kerüljük a forró zuhanyt és a fürdőt! Csak gyengéd, nem karcoló mosakodó szerrel tisztálkodjunk!

- 7-21 nappal a végleges szőrtelenítés után borosta jelentkezhet. Ezek azonban nem új szőrszálak, hanem a régiek, amelyek most távoznak a mirigyekből.

- Bizonyos fájdalomcsillapítók, és Ibuprofen tartalmú vény nélküli gyógyszerek használata kerülendő a végleges szőrtelenítés utáni időszakban. Gyógyszer bevétele előtt kérjen tanácsot a kezelőorvosától.
2 alkalmas kezelés eredénye
1év kitartó munkája 6hetes időközönként villantva.
Az eredmény örök!
2alkalom után a gyulladások is eltűntek


Ellenjavallatok...

-A kezelést terhesség és szoptatás idején nem szabad alkalmazni.

- Mivel a szőrtelenítés a fény erejére épül, nem szabad alkalmazni leégett, fényérzékeny bőrre, és olyan gyógyszerek szedése során sem, amelyek rontják a bőr nap elleni védekező képességét.

- Egészségügyi rendellenességek, például extrém magas vérnyomás, cukorbetegség, vagy kemoterápiás kezelés esetén fontos, hogy csak a kezelőorvossal egyeztetve dolgozzunk.

E-mail:

Üzenet:

Elfogadom az adatvédelmi nyilatkozatotDunakeszi, Szent István út 86