GIGI Kozmetika

Menü
Az éltető Oxigén


A képre kattintva megtekintheti a kezelést!

Az egészséges oxigénszint fokozza a bőr egészséges működését és javítja a bőr önmegújító folyamatait.
Az öregedés során romlik az oxigén pótlás, romlik az anyagcsere és az elasztikus rostok tönkremennek,újak már nem képződnek, lelassul a hám megújulási folyamata.
Bőrünk légzését sok tényező befolyásolja. A gázokkal szennyezett nagyvárosi levegő, a bőrfelszín tartós “szigetelése” kozmetikumokkal, a kórosan megvastagodott szaruréteg és a faggyúval telített szőrtüszők.

A GIGI Oxigen Prime hatóanyagai felülről képesek oxigént szállítani a bőr azon sejtjeihez, melyek már nem tudnak a keringés révén elegendő oxigént felvenni.
Ilyen anyagok a perfluorokarbonok, melyeket amerikai tudósok a vietnámi háború idején fejlesztettek ki a hemoglobin pótlására, s melyeket ma is alkalmaznak a lélegeztető gépeknél. Ez egy stabil, színtelen, szagtalan folyadék mely kétszer nehezebb a víznél.

Egyik változatát a perfluorodekalint alkalmazzák kozmetikai készítményekben nagy oxigén felvevő és megkötő képessége miatt, így azok az oxigént a bőr legmélyebben lévő bőrsejtjeiig képesek szállítani.

A bőrünkben lezajló folyamatok mindegyikéhez oxigénre van szükség.

20 éves korunkban 100%-os, 30 évesen 75%, 40 évesen már csupán 60%-os a bőrünk oxigén tartalma.A sejtek újjáépüléséhez már nem 28, hanem 40 nap szükséges.


Kozmetikai hatásai

-Javítja a bőr légzését, immunitását, mikrokringését.

-Bőrnyugtató.

-Gyulladásgátló.

-Antiallergén tulajdonsággal bír.

-Fokozza a sejtek közötti energiaáramlást és az anyagcsere folyamatokat.

A GIGI Oxigen Prime kezelés egyedülálló megoldást nyújt a bőr öregedési folyamatai során jelentkező bőrtünetek megszüntetésére.

A terméksorozat négy aktívan együttműködő alkotórészt tartalmaz:

-Perflourodecalint (hogy a bőr funkciói újra tökéletesen működjenek és normalizálódjon a bőrlégzés).

-Matrixyl-t (az új kollagén rostokért, mely újjáépíti a bőr szöveti szerkezetét, ily módon látványosan csökkenti a ráncokat).

-Sepilift-et (elősegíti a sejtmegújulást,a bőr nedvességmegkötő faktor tartalmát növeli.Erős antioxidáns hatása késlelteti az öregedési folyamatokat).

-Taurin-t (hogy bőre hidratált legyen,az oxidánsok védelméért és a plusz energiáért).


A kezelés végére:

Bőre újra lélegzik, rugalmas és energiával teli! A kollagén és elasztin rostokat megfelelő védelemmel látjuk el, sérüléseiket orvosoljuk és új rostok képződését indítjuk el.

Tapasztalja meg Ön is a fiatalság titkát az új GIGI OXYGEN PRIME termékcsaláddal!tovább >>JOGVÉDELEM
- 2011.07.26.

A www.gigibeautyszalon.shp.hu honlapon található tartalmak ( szövegelemek, képek...) EGYEDI TARTALMAK, és mindennemű hasznosítási jogokkal a www.gigibeautyszalon.shp.hu oldal rendelkezik!
Dunakeszi, Szent István út 86