GIGI Kozmetika

Menü
Az orr piercing belövésről

A hagyományos orr piercing szúrástól eltérően az orr piercing belövésnek az a lényege, hogy nem tűvel, branüllel szúrjuk az orrot hanem a fülbelövéshez hasonlóan egy orrlyukasztó készülékkel helyezzük be az orrékszert az orrcimpába.

A Medisept orrlyukasztóval történő lyukasztás három előnnyel is rendelkezik a hagyományos tűvel történő szúráshoz képest.

1. Kevésbé fájdalmas, mert az orrlyukasztó készülék a szúrást követően azonnal elhelyezi az orrpiercinget az orrba, így nincs szükség további műveletre.
2. Gyorsabb, mert egy mozdulattal szúrjuk át az orrcimpát.
3. Higiénikusabb, mert a szakember a szúrás során nem érinti az egyszer használatos, steril kapszulába csomagolt orrékszert.

Összegezve tehát, a technikai újdonságoknak köszönhetően az orrpiercing behelyezés a Medisept kíváló termékeivel higiénikus, kíméletes a jó minőségű titánium ékszerek használatával rendkívül biztonságos.


Nikkel allergáról


A Medisept orrlyukasztó készülékével végzett orrbelövéshez a választható orr piercingek titániumból készülnek.
A titánium nem tartalmaz nikkelt, így az orrpiercingek megfelelő utógondozás mellett a behelyezést követően sem okoznak allergiás reakciót.

Gyakori kérdésként merül fel, hogy hozott orr pierciggel is tudok-e segíteni?

Sajnos azért nem tudok segíteni hozott orr piercinggel, mert a módszernek amivel dolgozom pont az a lényege, és kritériuma - ellentétben a branüllel szúrt orr piercing behelyezéssel - hogy, az egyszer használatos steril kapszulába csomagolt titánium orr ékszert rögzítem az orrlyukasztó készülékhez aminek segítségével megtörténik az orrpiercing higiénikus, kíméletes, minimális fájdalommal járó behelyezése.

A klasszikus, tűvel szúrt lehetőséghez képest más módszerrel dolgozom annak ellenére, hogy a végeredmény ugyan az lesz, szöveti roncsolás nélkül kerül behelyezésre az orr piercing az orrcimpába.

Tehát, azért nem tudok hozott orr ékszerrel segíteni, mert a hozott orr piercinget nem lehet a steril kapszulába csomagolni ami kompatibilis az orrlyukasztó készülékkel így a hozott piercing behelyezése technikailag kivitelezhetetlen azzal a módszerrel amivel én dolgozom.

tovább >>JOGVÉDELEM
- 2011.07.26.

A www.gigibeautyszalon.shp.hu honlapon található tartalmak ( szövegelemek, képek...) EGYEDI TARTALMAK, és mindennemű hasznosítási jogokkal a www.gigibeautyszalon.shp.hu oldal rendelkezik!
Dunakeszi, Szent István út 86