GIGI Kozmetika

Menü
Tini és problémás bőrök kezelés

GIGI


Nem lehet elég korán kezdeni!


Normál esetben a faggyú a pórusokon keresztül kiürül, és szétoszlik a bőrfelszínen, ám kamaszkorban gyorsabb működésre kapcsol, és több termelődik belőle - ilyenkor alakulnak ki a pattanások.

A gyerekeknek a hormonális érés kezdetétől szükségük van a fokozott odafigyelésre a bőrtisztítás , bőrápolás során. Fontos a szülő szerepe, odafigyelésük, szakszerű tanácsaik, illetve, hogy felismerjék, mikor van szükség szakértő segítségére a bőr védelme és gyermekük lelki megrázkódtatásai elkerülése érdekébe.
A tinédzserek bőre ekkor sokat változik, és ha elhanyagolják a bőrápolást, akár egész életükben maradandó nyomokat viselhetnek az arcukon, ezt pedig jobb elkerülni.


Bőrtisztítás lépésről lépésre:
Serdülőkorban alapvető fontosságú a bőr tisztán tartása, amely ebben az életkorban leginkább a faggyú eltávolítását, valamint a fokozott verejtékezés következtében szükséges bőrfrissítést jelenti.

Hidratálás, fényvédelem:
Fontos a fényvédő krém rendszeres használata is, hogy a meglévő pattanások és azok helyei ne tudjanak pigmentálódni, mert ez később újabb problémát jelenthet, hegek, foltok maradhatnak az arcbőrön.
Már a tinédzserek számára is elérhető a A CC a color corrector rövidítése magyarul színkorrigáló krém. Több mint egy hidratálókrém és több mint egy alapozó. Tulajdonképpen ennek a kettőnek a kombinációja. A BB krém továbbfejlesztett változata, de annál sokkal jobb fedést biztosít. Mattá és egységes színűvé varázsolja a bőrt. Biztosítja a bőr egész napos hidratálását, vitamin tartalmával védi a bőrt a káros külső hatásoktól, teljes körű UV védelmet biztosít, nyugtatja, revitalizálja a bőrt. Olaj- és parabénmentes termék.

Nyomkodni TILOS!
Nem ajánlom az otthoni nyomkodást sem a tiniknek sem az anyukájuknak! Mégpedig azért nem ,mert egyrészt nem biztos,hogy teljesen ki tudják tisztítani a bőrt, a félig kinyomott pattanások pedig újra termelődnek, begyulladnak és el is fertőződhetnek!


Szülőként ne várjuk meg, amíg gyermekük arcát ellepik a pattanások, aknék. Keressenek fel egy szakembert már akkor is ha csak az orron, homlokon jelennek meg a mitteszerek.
A kozmetikum, mellyel Neked is szebb bőröd lehet!


A GIGI bemutatja, az elsőrangú szabadalmaztatott ACNON termékeit az akne kezelésére és megelőzésére.
A terméksor a betegség lefolyásának minden szakaszában hat.


Új sorozatunk bőrgyógyászok, vegyészek és a kozmetikai szakemberek által kifejlesztett termékcsalád, mely gondosan válogatott összetevőkből készült és különböző bőrgyógyászati, és laboratóriumi tesztek során vizsgáltak.


Kinek ajánlom?

A termékcsalád átfogó megoldást nyújt:

- Tinédzserek részére

- Aknére, rozaceára, gyulladásra hajlamos páciensek számára

- Hormonális változások idején

- Munkából, sportból, vagy egyéb okokból izzadásnak kitett vendégeim akne problémáira

- Környezeti szennyeződésnek kitett pácienseimnek

- 40év feletti és vagy menopauzában szenvedő vendégeimnek


3hónapos kezelés eredményeMég nincs szöveg...

E-mail:

Üzenet:

Elfogadom az adatvédelmi nyilatkozatotDunakeszi, Szent István út 86