GIGI Kozmetika

Menü
Tökéletes bőrmegújító rendszerA GIGI Bioplasma termékcsaládja egy tökéletes bőrfiatalító, bőrmegújító rendszer. Végezhetünk vele gyors, egyszeri, reprezentatív megjelenések előtti feltöltő kezelést, vagy hosszabb regeneráló, kényeztető kezelést, illetve kezelési kúrát.

A GIGI Bioplasma termékcsaládja az alábbi problémákra nyújt megoldást:
Ráncok
Fakó, sápadt bőr
Tág pórusok
Bőrpír
Laza tónus
Értágulatok
Dehidratáltság
Rugalmatlanság
Pigmentációk
Akne és comedo

Ezen bőrhibák megjelenésében csak 20%-ban felelős szervezetünk normális kronológiai változása, 80%-ban külső tényezők, az UV-sugárzás, a szmog, az életvitelünk a felelős, illetve az általuk kiváltott szabad gyök támadások.
A GIGI kozmetikai laboratórium 5 különleges algából nyert hatóanyagot épített be új termékcsaládjába.

Bioplasma NSA-5 Complex (Natural Sea Algae)
Sahel Scenedesmus – Bioplasma FA
Chondrus Crispus - Gelalg®
Alaria Esculenta - Kalpariane®
Algae Extract - Laminarghane®
Codium Tomentosum - Codiavelane®

Ezeket a hatóanyagokat a BiotechMarine a világ legnagyobb tengerbiológiai-, kutató laboratóriuma fejlesztette ki. A BiotechMarine a legkorszerűbb technológiákkal vizsgálja az óceán mélyén található algákat, moszatokat. Algológusok, mérnökök, bőrgyógyászok, molekuláris biológusok vesznek részt az új hatóanyagok kifejlesztésében. A már kifejlesztett hatóanyagokat vagy algákból nyert növényi őssejt kultúrákból állítják elő laboratóriumaikban, vagy folyamatosan ellenőrzött, szennyeződésmentes nyílt tengerszakaszokon gyűjtött algákból, moszatokból állítják elő.

A GIGI Bioplasma termékcsaládja az algákon kívül még egy fő hatóanyagot tartalmaz a bőrfiatalítása érdekében az olajfa levelének kivonatában található hatóanyagot, az Oleuropeint.

A kezelés feltölti energiával, ásványianyagokkal, vitaminokkal valamint nedvességgel a bőr mélyebb rétegeit is, duzzasztja a kollagén és elasztin rostokat. Stimulálja a kollagén- és a hialuronsav szintézist. Gyógyítja hámréteg és a sejtmembránok sérüléseit. Finoman halványítja pigmentációkat.

A kezelés végére a bőr csodálatosan hidratált, feltöltődött, kisimult, egészséges színű és fényű lesz. Ami viszont a legnagyobb csoda, hogy 8 óra múlva akár plusz 25%-kal is megnövekedhet hidratáltsága, mert az algák olyan vízcsapdákat képeznek a bőrben, melyek a levegőből is megkötik a nedvességet. Magyarul a bőrünk olyan lesz, mint egy szivacs, ami szívja és szívja magába nedvességet.


Feltöltő kezelés

- Letisztítás

- Peeling

- Bioplasma szérum besimítása pontmasszázzsal

- Bioplasma revitalizáló -aktíváló maszk felhelyezése

- 30 perces arc és dekoltázsmasszázzsal, melyet a Bioplasma hidratáló masszázskrémmel végzünk, melynek 10% NA- hialuronát tartalma van az 5 algakivonaton kívül.

A kezelést még megkoronázhatjuk elektromos kezeléssel is, mely a bőrtípusnak megfelelően lehet Ultrahang, arcvasaló...

Természetesen itt sem maradhat el a befejezésnél a megfelelő fényvédőkrém használata.Dunakeszi, Szent István út 86